Zainteresirani ste raditi na poslovima njege i brige o starijim osobama? Na pravom ste mjestu.

Helping hands d.o.o. kao hrvatsko društvo zapošljava ljude sa područja Republike Hrvatske i šalje ih na obavljanje poslova njege i brige o starijim osobama, kod svojih klijenata, u Njemačku.

Tražimo osobe koje su sposobne voditi kućanstvo i brinuti se o starijim osobama. Nužno je barem osnovno znanje njemačkog jezika, a od koristi može biti iskustvo rada na poslovima medicinske sestre, gerijatrijske medicinske sestre ili iskustvo u njezi jedne bližnje osobe.

Uobičajene uloge naših zaposlenika su:
– Vođenje kućanstva (spremanje, čišćenje, pranje, …)
– Prehrana (nabava, kuhanje, pomoć s prehranom, …)
– Osobna higijena (podrška za pranje, kupanje, odlazak na WC…)
– Mobilnost (pomoć pri hodanju, vozačke usluge, šetnje, …)
– Zabava (razgovori, igre, druženje, …)
– Dežurnost (npr. po noći)

Posao NE UKLJUČUJE davanje injekcija, tableta, mijenjanje zavoja i druge medicinske usluge za koje je zaduženo njemačko osoblje ovlašteno za medicinsku njegu.

Kako se prijaviti?

Prvi način da se prijavite je on-line putem našeg UPITNIKA, a drugi je da upitnik ovdje preuzmete, ispišete, te nam ga ispunjenog, zajedno sa fotografijom pošaljete putem e-maila ili poštom na adresu Krešićeva 32, 10000 Zagreb.

Kroz nekoliko dana od primitka Vašeg upitnika, kontaktirati ćemo Vas telefonom, te ćemo u kratkom razgovoru utvrditi Vaše kvalifikacije i provjeriti znanje njemačkog jezika. Ukoliko odgovarate profilu osobe kakve zapošljavamo uvrstiti ćemo Vas u našu bazu podataka i potražiti Vam posao. Pronalazak posla i posredovanje koje odgovara Vašim zahtjevima i kvalifikacijama može potrajati od nekoliko dana do nekoliko tjedana.

Kada Vam pronađemo posao, kontaktirati ćemo Vas, u dogovoru sa Vama riješiti svu potrebnu dokumentaciju i organizirati Vaš odlazak do klijenta. Troškove Vašeg odlaska do klijenta i povratka u Hrvatsku snosimo mi. Boravak u Njemačkoj uobičajeno traje između tri i šest mjeseci. Smještaj i hrana su osigurani kod klijenta, tj. kod osobe o kojoj ćete se brinuti. Mjesečna neto primanja za navedeni posao iznose minimalno 7500 kuna.