Molimo Vas da prije ispunjavanja upitnika pročitate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.
Također Vas molimo da ispunite sva ponuđena polja te da ne ispunjavate upitnik ukoliko nemate barem osnovno poznavanje njemačkog jezika.

  Ime:

  Prezime:

  Datum rođenja:

  Visina (cm):

  Težina (kg):

  Državljanstvo:

  Adresa:

  Email:

  Telefon:

  Mobitel:

  Dodajte Vašu fotografiju (max 7 mb)

  Jeste li pušač?

  DaNe

  Ukoliko jeste, jeste li spremni pušiti vani?

  DaNe

  Imate li vozačku dozvolu i vozačko iskustvo?

  DaNe

  Radno iskustvo - navedite o kome ste se brinuli, koliko dugo, u kakvom je stanju bila osoba o kojoj ste se brinuli te ukratko opišite što ste sve radili

  Navedite bolesti i stanja sa kojima ste spremni raditi

  DemencijaInkontinencijaTrajni kateterDepresijaApopleksijaAstmaTumor/rakDekubitusKronični proljevReumaMultipla sklerozaSrčani napadOsteoporozaParkinsonova bolestCrijevni izlazDIjabetesSlijepoćaGluhoćaBolesnik prikovan uz krevetKardiovaskularne bolestiBolesnik s poteškoćama u kretanju

  Koje ste dodatne usluge spremni pružiti?

  Pratnja doktoruOdržavanje kućanstvaOdržavanje vrtaBriga o kućnim ljubimcima

  Koliko dugo i od kada ste spremni raditi u Njemačkoj?

  Imate li alergije?

  DaNe

  Ako da, koje?

  Koliko dobro bi ocijenili svoje znanje njemačkog jezika?

  A1A2B1B2C1C2

  A1

  Mogu razumjeti svakodnevne izraze i vrlo jednostavne fraze i izraze usmjerene na zadovoljavanje konkretnih potreba. Mogu predstaviti sebe i druge ,pitati druge ljude na pitanja o njima - npr. gdje žive, sto posjeduju, što znaju te mogu odgovoriti na pitanja ove prirode. Mogu voditi jednostavan razgovor pod uvjetom da sugovornik govori polako i razgovijetno te da je spreman pomoći.

  A2
  Mogu razumjeti izolirane rečenice i često rabljene riječi iz područja od neposrednog osobnog interesa (npr. jednostavne podatke o sebi i obitelji, informacije vezane uz kupovanje, neposredni okoliš, rad). Mogu komunicirati u jednostavnim situacijama i kada je riječ o jednostavnoj i izravnoj razmjeni informacija o poznatim i redovitim pitanjima.

  B1
  Mogu razumjeti glavne misli jasnog standardnog razgovora o poznatim temama kad je riječ o poslu, u školi, u slobodno vrijeme, itd... Mogu se snalaziti u većini situacija koje se mogu pojaviti tijekom putovanja u jezičnom području. Mogu proizvesti jednostavan vezani tekst o poznatoj temi ili temi od osobnog interesa.

  B2
  Mogu razumjeti glavne ideje složenog teksta i konkretnih i apstraktnih tema, uključujući i tehničku u svom području, uključujući tehničke razgovore. Mogu komunicirati tako spontano i tečno da normalno razgovoram s izvornim govornikom bez napora s ijedne strane moguće.

  C1
  Mogu razumjeti širok spektar zahtjevnih, dužih tekstova, i prepoznati implicitna značenja.
  Mogu razgovarati tečno i spontano, bez puno očitog traženja odgovarajućih izraza. Mogu se koristiti fleksibilno i učinkovito jezikom u društvenom i poslovnom životu. Mogu proizvesti jasan, dobro strukturiran, detaljan tekst o složenim temama.

  C2
  Mogu gotovo sve što on / ona čita ili sluša razumijeti s lakoćom. Mogu sažeti informacije iz različitih izvora pisanih i izgovorenih, rekonstrukciji argumenata u koherentnu prezentaciju. Mogu sama spontano, vrlo tečno i precizno, razlikovati i finije nijanse značenja čak i u složenijim situacijama.

  Prihvaćam da Helping hands obrađuje moje osobne podatke prikupljene putem ovog upitnika te potvrđujem da sam pročitao i razumioIzjavu o zaštiti osobnih podataka

  DaNe