Molimo Vas da prije ispunjavanja upitnika pročitate Izjavu o zaštiti osobnih podataka.
Također Vas molimo da ispunite sva ponuđena polja te da ne ispunjavate upitnik ukoliko nemate barem osnovno poznavanje njemačkog jezika.

Ime:

Prezime:

Datum rođenja:

Visina (cm):

Težina (kg):

Nacionalnost:

Adresa:

Email:

Telefon:

Mobitel:

Dodajte Vašu fotografiju (max 7 mb)

Jeste li pušač?
DaNe

Ukoliko jeste, jeste li spremni pušiti vani?

DaNe

Imate li vozačku dozvolu i vozačko iskustvo?
DaNe

Radno iskustvo - navedite o kome ste se brinuli, koliko dugo, u kakvom je stanju bila osoba o kojoj ste se brinuli te ukratko opišite što ste sve radili

Navedite bolesti i stanja sa kojima ste spremni raditi
DemencijaInkontinencijaTrajni kateterDepresijaApopleksijaAstmaTumor/rakDekubitusKronični proljevReumaMultipla sklerozaSrčani napadOsteoporozaParkinsonova bolestCrijevni izlazDIjabetesSlijepoćaGluhoćaBolesnik prikovan uz krevetKardiovaskularne bolestiBolesnik s poteškoćama u kretanju

Koje ste dodatne usluge spremni pružiti?

Pratnja doktoruOdržavanje kućanstvaOdržavanje vrtaBriga o kućnim ljubimcima

Koliko dugo i od kada ste spremni raditi u Njemačkoj?

Imate li alergije?
DaNe

Ako da, koje?

Koliko dobro bi ocijenili svoje znanje njemačkog jezika?

A1A2B1B2C1C2

A1
Mogu razumjeti svakodnevne izraze i vrlo jednostavne fraze i izraze usmjerene na zadovoljavanje konkretnih potreba. Mogu predstaviti sebe i druge ,pitati druge ljude na pitanja o njima - npr. gdje žive, sto posjeduju, što znaju te mogu odgovoriti na pitanja ove prirode. Mogu voditi jednostavan razgovor pod uvjetom da sugovornik govori polako i razgovijetno te da je spreman pomoći.

A2
Mogu razumjeti izolirane rečenice i često rabljene riječi iz područja od neposrednog osobnog interesa (npr. jednostavne podatke o sebi i obitelji, informacije vezane uz kupovanje, neposredni okoliš, rad). Mogu komunicirati u jednostavnim situacijama i kada je riječ o jednostavnoj i izravnoj razmjeni informacija o poznatim i redovitim pitanjima.

B1
Mogu razumjeti glavne misli jasnog standardnog razgovora o poznatim temama kad je riječ o poslu, u školi, u slobodno vrijeme, itd... Mogu se snalaziti u većini situacija koje se mogu pojaviti tijekom putovanja u jezičnom području. Mogu proizvesti jednostavan vezani tekst o poznatoj temi ili temi od osobnog interesa.
B2
Mogu razumjeti glavne ideje složenog teksta i konkretnih i apstraktnih tema, uključujući i tehničku u svom području, uključujući tehničke razgovore. Mogu komunicirati tako spontano i tečno da normalno razgovoram s izvornim govornikom bez napora s ijedne strane moguće.

C1
Mogu razumjeti širok spektar zahtjevnih, dužih tekstova, i prepoznati implicitna značenja.
Mogu razgovarati tečno i spontano, bez puno očitog traženja odgovarajućih izraza. Mogu se koristiti fleksibilno i učinkovito jezikom u društvenom i poslovnom životu. Mogu proizvesti jasan, dobro strukturiran, detaljan tekst o složenim temama.
C2
Mogu gotovo sve što on / ona čita ili sluša razumijeti s lakoćom. Mogu sažeti informacije iz različitih izvora pisanih i izgovorenih, rekonstrukciji argumenata u koherentnu prezentaciju. Mogu sama spontano, vrlo tečno i precizno, razlikovati i finije nijanse značenja čak i u složenijim situacijama.

Prihvaćam da Helping hands obrađuje moje osobne podatke prikupljene putem ovog upitnika te potvrđujem da sam pročitao i razumio Izjavu o zaštiti osobnih podataka
DaNe