Uvjeti korištenja

Korištenjem Internet stranice Grupe Ruke Pomoći (dalje u tekstu: Grupa) smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati sa ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Grupa Ruke Pomoći zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Internet stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Svrha Internet stranice Grupe je upoznavanje korisnika sa uvjetima zapošljavanja i drugim stvarima vezanim uz našu djelatnost.

Grupa se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice.

Grupa nastoji smanjiti tehničke pogreške prilikom korištenja Internet stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice.

Grupa ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje eventualno upućuje poveznicama.

Dokumenti, fotografije, podatci, informacije kao i bilo koji dio sadržaja objavljeni na stranici ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe.

Dopušteno je stavljati poveznicu Internet stranice Grupe na druge stranice.

chevron-downmenu-circle