O nama

Grupa Ruke Pomoći posluje u Hrvatskoj već više od deset godina te smo se specijalizirali za zapošljavanje osoba sa područja Republike Hrvatske na poslovima njege i brige o starijim i nemoćnim osobama u Njemačkoj. Potvrda da radimo nešto dobro dolazi iz činjenice da iza sebe imamo niz uspješno odrađenih poslova, veliki broj zadovoljnih klijenata i ono što nam je najvažnije, veliki broj zadovoljnih zaposlenica/zaposlenika koji su već godinama dio naše velike obitelji.

Volimo se uspoređivati sa obitelji jer funkcioniramo baš tako - kao jedna velika obitelj - što prije svega podrazumijeva da njegujemo temeljne vrijednosti kao što su povjerenje, poštenje i podrška u svakom pogledu. Naš tim administratora na raspolaganju Vam je za bilo kakva pitanja, savjete, podršku i slično, a u slučaju hitnosti naši su Vam brojevi uvijek dostupni i tijekom neradnih dana. Stvari rješavamo brzo i efikasno te preferiramo kompromis kao najbolji način zajedničke suradnje. Naš stil komunikacije ono je što nas čini itekako različitima i zato nam se naše zaposlenice i zaposlenici uvijek rado obraćaju.

U suradnji sa našim partnerima u Njemačkoj iz dana u dan se trudimo povećati kvalitetu naših usluga. Širenje obima posla dokaz je da smo na pravome putu. Naš je cilj da starije i nemoćne osobe u Njemačkoj kao socijalno osjetljiva populacija koja se često nalazi na marginama društva dobije adekvatnu podršku s obzirom da suvremeni brzi ritam života te poslovne i druge obaveze često sprječavaju obitelj da se brine o svojim starijima. I tu je dio gdje Vi činite razliku - brigom o starijim i nemoćnim osobama – a naša je misija da tijekom toga budete maksimalno zadovoljni i Vi i osoba o kojoj brinete.

U svakom slučaju mi Vas vodimo kroz cijeli proces zapošljavanja te smo uvijek tu za Vas!

chevron-downmenu-circle