Prijava i zapošljavanje

Zainteresirani ste raditi na poslovima njege i brige o starijim osobama?
Na pravom ste mjestu!

Bez obzira jeste li muškog ili ženskog spola možete se prijaviti za posao brige o starijim i nemoćnim osobama u Njemačkoj. Grupa Ruke Pomoći zapošljava ljude sa područja Republike Hrvatske te ih šalje na obavljanje poslova njege i brige o starijim osobama kod svojih klijenata u Njemačku.

Tražimo osobe koje su sposobne voditi kućanstvo i brinuti se o starijim osobama. Nužno je barem osnovno znanje njemačkog jezika, a od koristi može biti iskustvo rada na poslovima medicinske sestre, gerijatrijske medicinske sestre ili iskustvo u njezi bližnje osobe.

Neki od uobičajenih zadataka naših djelatnica/djelatnika su:

  • Vođenje kućanstva (spremanje, čišćenje, pranje...)
  • Prehrana (nabava, kuhanje, pomoć sa prehranom...)
  • Osobna higijena (podrška pri pranju ili kupanju, podrška pri odlasku na toalet...)
  • Mobilnost (pomoć pri hodanju, vozačke usluge, šetnje...)
  • Zabava (razgovori, igre, druženje, čitanje...)

Posao NE UKLJUČUJE davanje injekcija, tableta, mijenjanje zavoja i druge medicinske usluge za koje je zaduženo njemačko osoblje ovlašteno za medicinsku njegu.

Kako se prijaviti?

Prijaviti se možete putem našeg on-line UPITNIKA, a ukoliko imate poteškoće sa ispunjavanjem istoga možete nas kontaktirati na broj +385 97 626 2733.

Osoba iz našeg stručnog tima kontaktirat će Vas telefonom najkasnije nekoliko dana po primitku Vašeg upitnika te će sa Vama detaljno popričati kako bi utvrdila Vaše kvalifikacije, ali i kako bi Vam objasnila uvjete koje mi Vama nudimo. Ukoliko svojim kvalifikacijama odgovarate profilu osobe kakvu zapošljavamo provjerit ćemo ukratko Vaše znanje njemačkog jezika te izraditi Vaš životopis. Kada je životopis izrađen uvrstit ćemo Vas u našu bazu podataka te ćemo za Vas aktivno tražiti posao u Njemačkoj.

Pronalazak posla koji odgovara Vašim zahtjevima i kvalifikacijama može potrajati od nekoliko dana do nekoliko tjedana.

Čim Vam pronađemo odgovarajući angažman, kontaktirat ćemo Vas, u dogovoru sa Vama riješiti svu potrebnu dokumentaciju i organizirati Vaš odlazak do klijenta. Troškove Vašeg odlaska do klijenta i povratka u Hrvatsku snosimo mi. Smještaj i hrana su osigurani kod osobe o kojoj ćete se brinuti, a mjesečna neto primanja za navedeni posao iznose do 2.000 EUR - ovisno o težini stanja osobe o kojoj brinete.

PRIJAVITE SE ZA POSAO!

chevron-downmenu-circle