Helping hands - Ruke pomoci - Prijava i zaposljavanje

Bez obzira jeste li muškog ili ženskog spola možete se prijaviti za posao brige o starijim i nemoćnim osobama u Njemačkoj. Ova socijalno osjetljiva populacija često se nalazi na marginama društva, a suvremeni brzi ritam života te poslovne i druge obaveze često sprječavaju obitelj da se brine o svojim starijima. I tu je dio gdje mi činimo razliku – brigom o starijim i nemoćnim osobama.

Kako se prijaviti?
Prvi način prijave je ispunjavanje našeg on-line UPITNIKA, a drugi je da taj upitnik preuzmete ovdje te ga ispišete i ispunjenog pošaljete zajedno sa priloženom fotografijom putem e-maila ili putem pošte na adresu Krešićeva 32, 10 000 Zagreb.

Osoba iz našeg stručnog tima kontaktirati će Vas najkasnije nekoliko dana po primitku Vašeg upitnika te će sa Vama razgovarati kako bi se utvrdile Vaše kvalifikacije i kako bi se provjerila Vaša razina znanja njemačkog jezika.

Ukoliko odgovarate profilu osobe kakvu zapošljavamo biti ćete uvršteni u našu bazu podataka te ćemo za Vas aktivno tražiti posao u Njemačkoj. Važno je napomenuti kako pronalazak posla tj. klijenta koji odgovara Vašim kvalifikacijama i zahtjevima može potrajati od nekoliko dana pa do nekoliko tjedana. Čim Vam pronađemo odgovarajući angažman, kontaktirati ćemo Vas te ćemo u dogovoru s Vama riješiti svu potrebnu dokumentaciju te organizirati Vaš dolazak do klijenta.

PRIJAVITE SE ZA POSAO!